13. 7.2011 ...vše probíhá podle plánu

14.07.2011 01:34

...jsme od neděle na místě, máme krytí za sebou ( tedy An, samozřejmě ) a my jsme plni příjemných zážitků ze setkání.

Páníci Hermése - Damien a Laetitia jsou velice příjemní  a milí lidé. Hned jsme si padli do oka. A co je důležitější, i An s Hermésem. Také proč ne, kluk je to krásný, elegantní a je úplně úžasný. Takže krytí bylo příjemné pro  oba psy ( a tedy i pro nás )

Seznámili jsme se i s početným příbuzenstvem páníků, bylo nám moc dobře a cítili jsme se jako doma.

Také se nám moc líbili jejich další pesani - kluk Rider ( Ultimate Fantasy Easy Rider ) a jeho sestra Tara ( Ultimate Fantasy Edition Limited ) a maminka všech těchto dvou a i Hermése, krásná elegantní Zelda ( Ultimate Zelda du Manoir Guilford ). Bylo moc fajn vidět Hermésovu matku a polosourozence, sami se přesvědčit, že jsou všichni zdraví, krásní a úžasní... Dokonce všichni výborně, ochotně a s radostí poslouchají a jsou velice šikovní, představte si, že umí tančit! Pánečka s nimi trénuje dogdancing a opravdu je na co se dívat. ( video zpracujeme a přidáme )

     Jsme moc rádi, že jsme byli pozvaní na všechny dny, co jsme u nich byli na krytí. Damien nám také ukázal okolí, seznámil nás i s blízkým městem Verdun a vzal na největší pamětihodnosti v jeho okolí. Také jsme byli v lese na venčení jejich psů. Ani mu ( samozřejmě i Laetitii ) nemůžeme dost poděkovat za péči s jakou se o nás starali, za průvodcovství po okolí, za to, že jsme si opět mohli rozšířit obzory nejen o chovu bulíků, ale i o jejich zemi a životě v ní.... Sice jsme si moc neodpočinuli, protože jejich společnost byla tak příjemná, že jsme od nich odjížděli na hotel hodně po půlnoci, ale deficit spánku a odpočinku za ty dny za to rozhodně stál.

Se slibem, že se v nejbližší příležitosti zase potkáme, jsme se jen neradi rozloučili a odjeli na hotel. Zítra brzo ráno nás čeká cesta do Paříže a pozítří domů.

Níže je pár obrázků : krásné elegantní dámy v letech Zeldy, Riderka miláčka, kterému se An také velmi líbila a tak musel být chvílemi zavřený, aby se uklidnil ( chudina, od okamžiku, kdy jsme přileji, nejedl ) A Tarušky, mladé a velmi chytré a šikovné čubinky.

Zelda:

Rider: Rider musel být chvílemi zavřený, moc chtěl za Angelee :-)))

Tara:

Hermésovi věnujeme více prostoru, bude mít svou galerii

 

 

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode