12.6.2009 naše svatba

26.03.2010 16:41

 

...není to sice až tak ze života našich holek, ale přece jen... díky naší svatbě odpadají "hádky" při vyplňování všech papírů na výstavy,  čí holky jsou. Jsou teď prostě Kerplovic a je to.

Holky se svatby ani moc neůčastnily. Na obřad nakonec nešly, bylo nám řečeno, že by je tam třeba nemuseli pustit ( měli jsme to v kapli Libeňského zámečku ) a páneček taky říkal, že by to byla asi ostuda, až by měly mašle ( to byl můj nápad a nechtěla jsem si ho dát vymluvit ) a Angelee by si lehla, mašli hned ze sebe rvala a žrala jí, Drum by zase tak moc ta její nevadila, ale Týtka by Drumu za tu mašli vláčela po kapli a Drumča by jí to vracela... no totiž bylo překvapení, přijel pro nás kočár s koňma a to by holky fakt udělaly pěknou ostudu, až by tam ty koně s příšerným řevem chtěly lovit :-)

A doma byly taky "uklizené" v pelíšcích, jednak bylo nehezké počasí, a to ony jako správné bulice leží doma v klidu, ale hlavně - u nás bylo živo celý týden před svatbpu a už ve čtvrtek se sjeli první hosté a ponocovalo se. A holky samozřejmě s námi a pak jim už nezbývala síla a musely se dospat. 

Po svatbě u nás zůstala na týden na hlídání Mantra od Kačky Gondové . Tak jsme měli doma tři černé holky, jen žíhaňák Drumda nám tu barevnost kazila :-)

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode