12.7. 2009 Týtka s Angelee se pohádaly :-( ale nemohly za to :-))

26.03.2010 16:46

 

... a je to tady, holky černošky si vyříkávaly, kdo je u nás paní :-)

A došlo k tomu tak, že kolem plotu šla slečna s dvěmi neuvázanými psy, a jeden z nich se se řevem pověsil na náš plot a chtěl ( vlatně pověsila a chtěla, protože to byla taky holka ) se rvát s našima holkama. Ty samozřejmě řvaly jako tygři, zježené byly jako dikobrazi a vzteklejší o to víc, že jsou tři a řešily, která tu drzou štěknu "zabije". A jak se tak chtěly na tu cizí čubu dostat,  navzájem si překážely a šlapaly po sobě.... slovo dalo slovo, nebo spíš nadávka ještě horší nadávku a An s Týtkou byly v sobě. Jenže to už běžel páneček je srovnat a já hned v zápětí za ním. Páneček na ně vletěl, lehnul si mezi ně a snažil se je odtrhnout, to se mu  ale nedařilo. Já jsem přispěchala na pomoc s kýblem vody a "chytře" je všechny polila.... tak to chvíli vypadalo, že páneček skočí ještě i po mně, protože jestli měl nějakou šanci je udržet od sebe, tak tím, že jsem je namočila, jsem mu to velice zkomplikovala a tím ho dost naštvala.

Nakonec se holky uklidnily ( asi i proto, že ležely pod pánečkem a neměly tolik kyslíku, kolik by chtěly ) a bylo po všem. An se rozběhla ke dveřím od domu lízat si rány a Týtka šla dělat totéž, ale na zahradu. Klasicky to vypadalo zase hrůzostrašně, protože toho řevu kolem, nervů, slintů a špíny, ale nic moc se zase nestalo. Holky jsme důkladně prohlédli, Týtka měla jen pár direk v nohách a An měla větší a hlubší ránu za ucem, v místě, kde ucho přisedá k hlavě. A to jsme se rozhodli neléčit sami a jeli jsme na veterinu. An uspali, sešili jí to, dostala antibiotila a hotovo.

Akorát se léčba zkomplikovala, rána začala hnisat, takže po 3 dnech další narkóza, dren a zvýšení dávek antibiotik. Dren jsme vyplachovali a čistili, po týdnu si ho ale An vyndala, asi jí nebavil :-). Ale to už nevadilo, rána byla dobrá a stejně se už měly vyndavat i stehy. Takže je vytáhli a všechno vypadalo v pořádku, jenže se rána druhý den otevřela. A znova veterina.... ale už to nechali jen tak, že to sroste samo.

A srostlo, už je zase kočka, jen z jedné strany trošku holohlavá :-) A taky jsou s Týtkou o něco větší kámošky. A nebo možná nejsou, ale je jim jasné, že jsou síly vyrovnané a bude lepší se nechat na pokoji. Alespoň o té doby, než je zase někdo vytočí....

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode