16.8.2011 ...a děje se toho tolik...

16.08.2011 23:46

...tolik se toho u nás děje a není čas zveřejňovat. Takže alespoň malá ochutnávka z pestré palety aktivit našich a našich psích přátel.

Brit ( Balbo Lio ) je moc šikovný pejsek, páník nám poslal soupis jeho úlovků - nestačili jsme se divit, co už všechno dokázal, i když je mu tepreve 20 měsíců. Soupis dohledané zvěře dodáme.

Gery ( Bailint ) je už v pořádku po operaci zadní nožky a dělá nám velikou radost. je to miláček, nerve se, je hodný, krásný a páníkům dělá pomyšlení. Byl tu s nimi o víkendu na noc, holky háraly a on je tak vychovaný, že nic nezničil, byl ovladatelný a choval se velice rozumně ( i  když samozřejmě příroda je příroda a nějaké prodlení od vydání povelu a jeho provedení bylo :-) ) Ale vše bylo moc fajn.  Máme jeho nové fotky, brzo přidáme.

Jeho bráška Montík ( Baumont ) je také po operaci ( ramenou ) a je také už fit, v pořádku a stále miláček, mazlík a ťunťa. Uvidíme s ním víkendu, přijede se na nás s páníky podívat. Moc se těšíme.

Dokonce se teď o víkendu kluci Montík s Gerym setkali a jako praví brášci se i chovali, bez rvaček a problémů prý divočili celý den až pomalu do padnutí. Fotky z jejich setkání nám páník Geryho poslal, takže jak bude chvíle, podělíme se s vámi o radost, která z fotek jejich setkání přímo čiší. 

Trošku starosti nám dělá Berný ( Bernadette ),  je na prodej, páník nám jen poslal oznamovací zprávu, ale nic víc nevíme, na otázky nám zatím neodpověděl a tak se jen dohadujeme, co se může dít a trochu si přemýšlíme, jak jí koupíme a jestli to vůbec bude možné....

S Boonem se nic nemění, jeho pánečka říká, že je hodný, zdravý a spokojený, ale nemá čas se u nás zastavit a my jsme si ho také už dlouho neudělali. Takže teď pracujeme na tom, abychom se na něj podívali a přesvědčili se o tom, že se opravdu má dobře.

Beuška ( Bea ) se má výborně, do smečky jim přibyla bílá kamarádka, byla u nás s páníky i oběma holkama a vypadala opravdu šťastně. Páníci si jí stále pochvalují a my jsme za to moc rádi. Zase máme i fotky, jen mít trochu času...

Bonynka ( Bony ) se má stále dobře, neustále v pohybu a akci... doufáme, že vyjde čas, abychom se i na ní brzy jeli podívat.

 Páníkům pejsků vrhu "B" moc děkujeme, že se tak bezva starají o "naše" pejsky a že z nich vychovali bezva parťáky a kamarády.

 

Co se týče štěňátek mladších, dá se říci, že nám také dělají radost, i když malinko i starost. Plutík ( Cinnamon Clif ) a Cefík ( Cepheus Gwyn ) mají stále průjem, i když ne pořád a ne nijak "hrozný", stejně je to obtěžující, dělá nám to starosti a páníkům i práci. Plutíka teď máme doma: jednak ho léčíme a jednak pojedou páníci na dovolenou a jeho vzít nemohou. Tak si u nás dělá prázdniny. Má speciální dietku, docela přísnou, ale vypadá to, že se daří Plutíkovo zažívání vyladit a tak se tu o víkendu snad zastaví i Cefík, abychom se poradili s páníky, zda i jemu ji nasadit. 

Ostatní štěnda jsou v pořádku a mají se dobře. Cecilka ( Cecille ) s Karlem ( Captain Carl ) byli dokonce na výstavě a dostali moc krásný posudek a známku VN.  Oba páníci si prcky moc vychvalují, jsou šikovní a milí, takže snad to tak i zůstane. Collásek se má bezva, je obdivovaný a oblíbený, je zlatíčko a prý velmi chytrý. Aronek ( Cyprius ) je velký kámoš svého páníka, ten ho všude bere s sebou a tak je stále ve společnosti. Je šikulka a pohodář, jen ho zlobí ouška, nestojí, jak by měla a vylepování se klukům nějak nedaří. Takže je tu budeme mít brzy na poradu ( ale oni se chodí pravidelně ukazovat, jak je jim spolu fajn a my je vždycky moc rádi vidíme ).  Bastík ( Cassidy ) se má také dobře, byl u nás na návštěvě a i jeho zlobila ouška, ale to je už snad v pořádku. Ale teď jsme o něm nějakou dobu neslyšeli, měli jsme moc práce, takže jsme páníky "chvíli" nekontaktovali. Rychle to musíme napravit i když si myslíme, že je vše v pořádku, když "nic nového" nevíme. Ale na FB je vidět, že se má fajn ( a je to bezva "kontrola" i všech ostatních :-) a dokonce prý už čůrá jako dospělák :-))))

Nové fotky pejsků také máme, jen je dát do galerií... :-)

Také se stýkají i pejsci s páníky z vrhu "B" a "C" společně, to je moc dobře, snad se podaří sem něco o těchto setkáních napsat. Je toho už dost a obsáhnout všechno se nám hůře stíhá. Ale je moc fajn, že to tak je, že se pesani a páníci mají dobře, se se spolu stýkají i když je to bohužel většinou bez nás. Všude holt být nemůžeme. Teď o víkendu se ale jedno takové setkání uskuteční u nás... a moc se už těšíme.

A i páníkům pesanů z vrhu "C", moc děkujeme za lásku, kterou prckům dávají a práci, kterou si s nimi teď dávají. Moc si toho vážíme.

 

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode