19.-20.9.2009 Bulí grilování - "loučení se s létem"

26.03.2010 16:51

 

...končí léto, teplé dny a my se rozhodli uspořádal další grilování s bulíky, tentokrát naposledy v létě a tedy jakési loučení s létem. Termín jsme několikrát měnili, protože měl stále někdo z pozvaných dovolenou. Ale stejně se nepodařilo termín vybrat tak, aby byli všichni doma a tak nás bylo méně. Dorazili Karolína s Mercedes ( druhý den i její manžel Pepa s Kalíškem ), Martina s Manželem Martinem a Foxinkou, Katka Gondová s Maňáskem ( Mantra u nás pak byla pár dní na hlídání ), Katka Smokie se synkem Tobíkem a bulinakmi Shady a Zeruškou, Peťka s nebulinkou Vikinkou a synem Markem a náš soused Pavel.

           Nakoupeno bylo spousta masíčko a dobrůtek, měli jsme soudek plzeňského piva a papali jsme a bumbali, pesanové běhali do noci na zahradě a byli velice spokojení a i hodní. Honili se, vytvářely a zase se rozpadaly skupinky zaměřené na určitou činnost, například "klub ničících ostružiní" a "jablkožroutů", "klub honičů koček" nebo "spáčů a lenochů". Nejvíce psů bylo ale ve skupině "mazlínků a loudílků".  

Kupodivu nejvíc nakonec zlobila naše Drumča, protože zjistila, že čím víc lidí je u grilovaného masa, tím míň je hlídané a minimálně třikrát se jí podařilo si kus ukradnout. Do ní bychom to tedy nikdo neřekli.

No povídalo se povídalo, kolem třiadvacáté hodiny večerní jsme se přesunuli do domu a pokračovali v zábavě pomalu do tří do rána.

V neděli se u snídaně v klábosení pokračovalo, jako bychom toho v sobotu večer neměli dost. Bohužel čas moc rychle běžel, pomalu se muselo myslet na návrat domů a s tím, že se zase brzy u nás sejdeme jsme se postupně rozloučili.

Na příště se zase těšíme a už bude zima, takže snad nebudou dovolené a bude nás víc. Našim pejskům tyhle akce totiž nesmírně prospívají :-))) a hrozně si je užívají.

Na fotky se můžete kouknout zde.

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode