20.2.2010 Jak se mají "naše děti?"

26.02.2010 10:44

...paníčci nám poctivě hlásí, jak se mají štěnda, takže se můžeme poděli i s vámi o to, jak jsou spokojení. 

Beuška hned první noc doma pěkně pokakala stěny, Měla průjem a chodí kakat tak, aby měla krytá záda, takže páníci mají hned o zábavu postaráno a budou muset malovat. Také hned seznámili Beu s jejich starší fenkou Larou, kříženkou fily a mastifa. Holky ze sebe měly velikou radost, hned se přátelily.

Co se týče průjmu, tak už je týden v pořádku, takže sláva.  A jen aby rychle dohnala váhu. Příští týden se uvidíme, tak jsme moc zvědaví na to jak povyrostla, fotky přece jen nejsou to prové.

Bonynka je pěkný rarach a lumpík. Jak jsme předpokládali, hodná moc  není, snad jen když spí a to stejně ve snu běhá a štěká a jistě vymýšlí lumpárny. Dokonce už zná co je "kousnutí" proutkem do hřbetu, tak je divoká a nezkrotná. Ale pánečka má zkušenosti, tak její drzou náturu zvládá dobře. Bony je hodně veliká, hodně toho spapá, podle váh štěňat , co nám hlásí páníkové, je asi největší. Pravidelně už chodí s pánečkou na trošku delší procházky, jsou často venku, takže se malá podobá medvědovi, jak má huńatou srst.  Také už uzavřela přátelství s koucourem ( nebo teda spíš on s ní ) a tak se honí o stošest a zlobí spolu.  Doufejme, že se brzy její zlobení a vztekání uklidní a bude milá a poddajnáu bulinka.

Bailintík ( Geralt- Geri ) je hodný a máme o něm nejvíce zpráv a hlavně foteček. Doma má luxusně zařízeno, žije si jako prasátko v žitě. Je pěkný velký cvalík, dobře papá a prý dělá jen radost. V sobotu 27.2. se s ním i pánečky uvidíme, už se oc těšíme a potom podáme více zpráv.

 Baumont  - Montík  - je podle předpokladu milý medvídek na mazlení, takže páníci i i my  máme radost, že jsme se ve výběru nespletli. Pánečku docel zaměstnává, má s ním práce jako maminka na mateřské, takže je o něj také výborně postaráno. Uvidíme, kdy se nám podaří se s ním vidět, zatím musíme spoléhat jen na zprávičky - a ty znějí moc dobře a optimisticky, tak si jen přejeme, aby to bylo i nadále tak.

Boon - Booník - má staršího, výborného kamaráda bulíka, jsou spolu jedna duše jedno tělo, doslova pánečka píše, že Booník požívá Zigiho jako žvýkací kost a ten to trpělivě snáší. jen občas dá malému za vyučenou, ale hned jsou zase kámoši. Jinak si hraje s dětmi a v domě žije i babička, takže není skoro nikdy sám.

Uvidíme se spolu brzy, povezeme mu rodokmen, tak jsme moc zvědavi, jak vypadá, protož pánečka je moc zaneprázdněná a na fotečky zatím neměla čas.

Balbo - Brit  - se pomalu učí, už je s páníkem na hájence a je moc spokojený. podle fotek z něj roste pěkný pes, rychle se mu ztratil štěněcí výraz, tváří se jako moudrý dospělák. Páneček z něj má také radost, tak snad mu učení dobře půjde. I jeho brzy uvidíme,jen se vrátí do města, také jemu povezeme rodokmen. 

No a naše malá Bernadettka - je sluníčko zubaté kousavé, bude těžké jí dát pryč. nenapadlo nás, jaký rozdíl bude dát miminka v osmi devíti týdnech a ve třech měsících.  O to hůř, že je možné, že jí nikdy neuvidíme. Tedy na živo. Nebo pokud ano, nebude to moc brzy a ani často. Takže jsme na jednu stranu rádi, že nás bude reprezentovat tak daleko a bude se smečkou výborných psů, ale.... bude to hodně smutné, ani pomyslet na to nechceme. 

Takže o Bernýnce ještě později a podrobněji.

 

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode