21.1.2010 Beinka stále průjem

21.01.2010 20:56

...ach jo, zase probém. Zatímco se Berný zlepšila a nabrala váhu ( dnes má 3540 ), Beince se průjem zhoršil. A to tak moc, že jsme nečekali na dobrání předepsané léčby holek a jeli jsme na vete hned. Beinka pohubla, dokonce za tři dny ztratila 100 gramů. Teď vypadá opravdu zvláštně, je vysoká jako ostatní, ale je pohublá, chybí ji štěněcí přepapaný pupík, svým způsobem vypadá velmi elegantně. Jinak je ale stále veselá, bez teplot nebo jakýchkoliv problémů. U vete dostala zase odčervení a injekci antibiotik, zítra jedeme na kontrolu a uvidí se, jestli tam nezůstane a nedostane nějakou kapačku s výživou. K papání může jen kuřecí prsa s rýží a k pití jen vodu. Nesmí nic jiného.

Dnes se na ní byli podívat noví pánečkové, takže už ví, že si s velkou pravděpodobností budou muset na malou počkat o chvilku déle, protože v takovém výživném stavu nám jí nenaočkují ani neočipují.

Také u nás byli zase páníkové Balintíka, tak se jim předvedl, zase pupík jako buben, takže se pomazlil a hurá hajat. A nerušit, prosím! :-)

 

 

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode