23.12.2009 maminka Týtuška kousla An do tlamy

23.12.2009 17:56

...ach jo, a je to tady. Moc dlouho jsme si klidu neužili.

Už jsme psali, že Týtek polevila v hlídání miminek - a protože si umí otevírat dveře, sama si chodí sem a tam, jak se jí líbí. No a An toho včera využila, zajímavé, že ne poprvé a zatím bez problémů, a šla se na miminka mrknout. Nevíme, co se přesně stalo, slyšeli jsme až řev z pokoje od miminek. Holky se držely za tlamy, stály ani se nijak zvlášť nervaly a příšerněna sebe řvaly. Takže páneček po nich skočil, odtrhl je od sebe a byl klid. Nevypadalo, že by si nějak ublížily, jen škrábance, žádná dirka, tak jsme jen desinfikovali a nechali je být.  Dneska An otekla huba ( má krásně vyplněnou hlavu :-)))) a což je velmi znepokojivé, přestala žrát a ani dobrůtky si nebrala. Takže jsem jí prohlídla a má kousanec zevnitř tlamy, už jí tekl dovnitř hnis. Takže se jede na veterinu. A to jsme se těšili na klidné svátky.

No je to holt naše chyba, polevili jsme ve hlídání, nechali jsme se uchlácholit Týtčiným klidem a podcenili Angeleeninu lásku touhu po miminkách.

Takže Týtce přes den zavíráme pokaždé dveře, když od mimin vyleze , a v noci když teď už druhý den se štěňaty nespíme, zavíráme Drum s Angelee v pokoji s kuchyní, aby k Týtce nemohly, když se ona v noci půjde procházet po domě.

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode