24.3.2010 Konečně jsme holkám vyřídili coursingové licence

26.03.2010 09:18

...už více než rok mají holky splněny coursingové zkoušky v sólobězích i v bězích párových, ale potom byla situace kolem povolení coursingů pro nechrtí plemena podivná a nepřehledná, tak jsme s vyřizováním licence čekali, jak to dopadne a potom jsme pro jiné starosti přestali situaci sledovat úplně.

Vše kolem pořádání coursingů se nakonec vyvinulo dobře  a teď nedávno jsme zjistili, že je závod "Jarní Kralupy". Honem jsme vyhledali tréningové karty a  nechali holkám vystavit licence. A teď se můžeme účastnit oficiálních závodů.

Asi to nebude žádná sláva, protože holky opravdu moc dlouho neběžely, ale to nevadí. Proběhnou se, možná trošku potrápí mozkové závity nad přemýšlením, jak si kořist nadběhnout a lépe chytit, možná také ale nepotrápí, protože jen tupě poběží za střapcem ve snaze ho dohonit.... Každopádně, už se těšíme na to, jak budou nadšené, už  jen když si všimnou, že jsme v Kralupech, jak budou natěšené, že poběží a jak potom doma až usnou, budou i ve snu běhat a honit návnadu.

Tak jim držme tuto neděli 28.3. palečky ať jim to jde, ať se nezraní ( a samozřejmě nikdo z pejsků tam ) a ať si to moc a moc užijí.

 

 

 

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode