29.1.2010 další miminka u nových páníčků, přidány jedny z posledních fotek miminek

29.01.2010 22:56

...ve středu 27.1. odešel s páníčkem Balbík, jeho nové jméno je Brit, a bylo nám zase o něco smutněji. Ale hned večer jsme dostali zprávičky a fotky, které potvrzovaly, že se má pesánek moc dobře. Jeho páník mu dokonce uspořádal "vítání pejsánka" a na druhý den uspořádal pro kamarády myslivce hostinu na počest Brita. Takže si to užili a my jsme rádi, že vše klape, jak má. A budeme doufa, že bude Brit platným pomocníkem při dohledávání prasat.

Čtvrtek byl bez úbytku štěňátka, ale dnes se s námi rozloučil Boone, jemu jméno zůstane, a bydlet bude nedalako Říčan. Už se na něj moc těšili, hlavně děti a prý ho budou i vystavovat. Takže doufáme, že i Buník bude dělat radost, i když je to malý kousálek, ničitel a provokatér.

Zítra odjede Montík, bude v Jihlavě a jak jsme psali, hlevně bude miláček a člen rodiny. A jeho povaha tomu i odpovídá, sice už zjistil, že má zoubky a že se lze i bránit útokům sourozenců, ale jinak je stále takový ňunínek.

Beuška zatím bude u nás, dokud nebude moci být po antibiotikách naočkovaná. Ale byli se na ní podívat zase páníkové, takže opět připomínka, že už dlouho se z jejího poskakování nebudeme radovat my, ale noví páníčkové. A jedna fenečka, a to Lara, ke které Beuška přibude, bude z počátku asi hodně smutná, protože Bea je taky pěkné kvítko. Takže už páníky připravujeme na to, že budou muset Larušku chránit před útoky malé piraňky.

A Bernýnka bude zatím zlobit tetu Drumy. Zatím stále nemá páníka.

 

          ... do všech fotogalerií vrhu "B" jsme přidali nové fotečky, u některých už poslední od nás. Tak se kouknětě, jak jsou prckové už velcí.

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode