3.2.2010 Beuška stále čeká na základní očkování a Berný na očkování také, ale pro cestu do Španělska

03.02.2010 22:05

...už pár dní máme doma jen dvě holky, Beušku a Berný. Beušku, protože měla průjem a antibiotika a proto jí nemohli naočkovat. Bohužel včera dostala průjem zase, nechali jsme jí udělat komplet rozbor krve a vše je v pořádku, všechny orgány pracují jak mají, nikde žádný zánět . A sbíráme vzorky kakání a zítra se udělá komplet rozbor, co za potvory malou trápí. Jinak je ale pořád veselá, roste a nic jí nechybí.

No a Berný má také pánečky, postěhuje se do Španělska, do chovatelské stanice k dalším dvěma čubinkám a tak ta zase musí počkat, dokud nebud naočkovaná i proti vzteklině a nesplní podmínky přo převoz.

Takže máme doma veselo, jsou to pěkné pipraňky a zlobidla, když jsem sama doma se všema holkama a k tomu s dcerkou, která chce chodit a moc jí to nejde, dá mi docela práci jí ochránit před smečkou a válením se v čůránkách nebo něčem horším od prťat :-) Když je nejhůře, roztáhnene si s Kristínkou v obýváku gauč a hrajeme si na nedobytnou pevnost.

No ale je to radost...největší, když malá jde do postýlky a prťavky upadnou uprostřed hry do hlubokého spánku. Kdo to nezažil, nepochopí, jak ráda se ve volných chvílích, kdy všechno spí, chopím vysavače a kýble s vodou a trochu to u nás doma polidštím. Sice na chvíli, ale i tak...je to úplná nirvána, mít čistou a voňavou podlahu.

A večer, kdy prťavky jdou do svého pokoje a Kristínka spát do ložnice.... si sednu a klepu si do počítače odpovědi páníkům miminek... a prohlížím si fotky, jak prckové krásně rostou... a jiné více či méně důležité věci :-)

Víte, kolik budu mít volného času, až obě holky odejdou?  :-) :-) :-)

 

 

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode