6.1. 2010 Bojsík už je v nebíčku

06.01.2010 20:03

...a nic ho nebolí, určitě si radostně běhá s ostatními bulíčky, bude navždy mladý a šťastný.

           Dnešní prohlídka u specialisty bohužel jen potvrdila to, že se stav nelepší, a že vyhlídky jsou opravdu neradostné. Bojsík začínal být i posmutnělý, každý krok už byl asi velmi nepříjemný. Teď poslední dny už polehával, většinou spinkal, protože musel odpočívat po každém vyčrpávajícím  pohybu, papání dostával zvlášť, protože ho ostatní jednak odstrkovali a hlavně se neudržel nad miskou. U mámy jsme ho museli "bránit" a protože se nemohl pořádně postavit, ani kakání se neobešlo bez problémů a občas i sténal.

Měl zdeformovanou chrupavku v loktech, pravděpodobně měl málo místa "u mámy v bříšku" a nebo se mohl poranit při porodu, když se tlačili se sourozenci ven. Bohužel není žádná možnost jistotně říci, co se stalo, ani poruchu objevit dříve, než štěňata začala chodit.  Měli jsme ho doma dlouho, byl miláček, mazlíček, nejspokojenější byl v náručí nebo na klíně. 

     Když usínal, nebyl sám a nic ho nebolelo ani nebylo nepříjemné, pan doktor byl velmi hodný a vyslyšel náší prosbu, aby Bojsík neodcházel "drasticky", jak štěňátka odcházejí. Ještě jednou mu děkujeme.

...a na tebe Bojsíčku myslíme, a představujeme si, jak si hraješ s ostatními bulíčky v nebíčku.

 

 

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode