6.3.2010 Drumídek nemocná

17.03.2010 11:19

...a je to tu zase, abychom se nenudili, Drmídek nám onemocněla.

Začalo to nevinně, jakoby něco nedobrého zblajzla a potřebovala to zajíst něčím zeleným. Vrhla se mi doma na kytky, to se mi nelíbilo, samozřejmě, dostala tedy zelí, které pomáhá na "zkažený žaludek". Jenže to nestačilo, tak šla ještě ven a tam se pustila do listí, jehličí a všeho možného, co jí si dělalo dobře. Mysleli jsme že to nic není jako vždycky a nechali jí. Sice se tvářila nešťastně, le ona je herečka, dobrůtky jí chutnaly a byla jinak vcelku v pohodě.

Druhý den ale byla očividně nesvá, nenašla jsem po noci nikde známku blinkání ( u Drum je to snadné, ona blinká zásadně do pelíšku )nechtěla ani dobrotu a hlavně se ukázalo, že se nemůže napít. A jelo se na vete.

Tam nás vyděsili, udělali rentgen, sono, dokonce kardiolog jí prohlédnul, protože našli stín na plicích... výsledek vyšetření byl ten, že buď má poleptanou sliznici asi až do žaludku a nebo hodně těžký zánět. Naštěstí výsledky krve ukázaly, že nebyla otrávená, takže bylo jasné, že bude líp.

Dostala  několik injekcí a druhý den na kontrolu, pokud by stále nepila, musela by na kapačky. To se naštěstí nestalo, injekce jí dost pomohly, při kontrole dostala ještě injekci a dvoje antibiotika na doma a pokud se bude zlepšovat, není třeba už kontroly.

Hurá, po pár dnech byla zase fit. Ale vyděsila nás dost.

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode