Open show Leiden, Holandsko

12.11.2016 19:50

...tak jak je tomu již zvykem i letos jsme se na podzim jeli podívat do holandského Leidenu na unikátní bulíčkovský víkend, který se skládá ze sobotní klubové výstavy a nedělního souboje zemí, kdy zůčastněné země posílájí ze své země ty nejlepší zástupce plemene aby se pokusili dostat co nejvíce bodu a vyhráli tak svojí skupinu, aby i v zahraničí viděli, že i u nás se odchovávají krásní jedinci.

Letošek byl avšak pro nás něčím jiným, jelikož po delší době se tu objevili naši zástupci a to jen v sobotu na klubové výstavě, kdy ve třídě dorostu nastoupili Diamond Diana NoU a Dream come true NoU ( pan Dída ). Dianka i přes veškerou snahu její vystavovatelky ( a to tímto znovu děkuji pí. Petra Nováková z chs Marpet bull za její předvedení ) se v pohybu nechtěla moc předvádět a tak i přes krásný  a výstižný posudek byla oceněna známkou Nadějná.

Za to pan Dída nás mile překvapil a potěšil, pač z 16ti psů v kruhu víceméně z celé Evropy se umístil na skvělém třetím místě :) .... a odčinil tak u své pánečky páté místo z Konopiště, kde pánečka hrozila, že ho navrátí chovateli :) :) .

Doufejme, že bude i nadále takhle pokračovat a jednou se i třeba probojuje do národního týmu a bude jí moci hrdě reprezentovat a třeba i nějaký ten bod přinese ...

© 2008 - 2013 Nature of Unique

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode